MultiTrans

Statistieken Duplan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Persoonlijke gegevens:

Naam:  Edouard Duplan
Geboortedatum:   13 mei 1983
Geboorteplaats: Athis-Mons (Frankrijk) 
Huidige club ADO Den Haag
Huidig rugnummer: 21
Hoogste eindrangschikking Eredivisie    5de (FC Utrecht)
Hoogste eindrangschikking Eerste Divisie   3de (RBC Roosendaal)

 

Palmares:

Jaar Prestatie Club
2000   Kampioen 5de niveau Frankrijk    Arcueil
2000 Winnaar Afdelingsbeker Arcueil
2006 Winaar Waaslandcup RBC Roosendaal 
2006 Winnaar Spanjaardsgattoernooi RBC Roosendaal
2007 Verliezend finalist play-offs promotie Eredivisie RBC Roosendaal
2007 Winnaar Wendel Fràser Bokaal (waardevolste speler) RBC Roosendaal
2011 Groepsfase Europa League  FC Utrecht
2011 Halve finale KNVB Beker FC Utrecht
2012 Winnaar David di Tommaso Trofee (waardevolste speler)  FC Utrecht
2013 Winnaar play-offs Europa League FC Utrecht
2016 Winnaar Karel Jansen sr. Trofee (waardevolste speler) ADO Den Haag
2016 Speler met meeste assists in de Eredivisie (2015-2016) ADO Den Haag
2016 Reserve-aanvoerder (2016-2017) ADO Den Haag
2017 Winnaar China Trophy ADO Den Haag

 

Amateurcontract:

Club  Land
CFFB    Frankrijk
Arcueil   Frankrijk
Caen Frankrijk
Choisley-le-Roi    Frankrijk
Viry Chatillon                   Frankrijk  

 

Profcontract:

Club Land
Clermont Foot Auvergne   Frankrijk  
RBC Roosendaal Nederland
Sparta Rotterdam Nederland
FC Utrecht Nederland
ADO Den Haag Nederland


 

Competitiewedstrijden Duplan:

Seizoen  Club   Afdeling   Comp. wedstrijden   Doelpunten
2002-2003  Choisy-le-Roi   Amateurs     29     2
2003-2004  Viry Chatillon   Amateurs     15     3
  
2004-2005  Clermont     Ligue 2       2     0
2005-2006  Clermont   Ligue 2     19     3
2006-2007  RBC Roosendaal   1ste Divisie     36     6
2007-2008  RBC Roosendaal   1ste Divisie       4     1
2007-2008  Sparta Rotterdam      Eredivisie     11     0
2008-2009  Sparta Rotterdam   Eredivisie     31     3
2009-2010  Sparta Rotterdam   Eredivisie     31     2
2010-2011  FC Utrecht   Eredivisie     30     5
2011-2012         FC Utrecht   Eredivisie     27     7
2012-2013   FC Utrecht   Eredivisie     22     4
2013-2014   FC Utrecht   Eredivisie      5     0
2014-2015
 FC Utrecht
  Eredivisie
    16
    7
2015-2016   ADO Den Haag   Eredivisie     31
    3
2016-2017
 ADO Den Haag
  Eredivisie
    33
    2
2017-2018  ADO Den Haag   Eredivisie      7
    0
         
  Eredivisie      244
    33
  Eerste Divisie       40      7
  Ligue 2       21      3
  Prof Voetbal      305
    43

 

Duplan bij FC Utrecht:

Soort wedstrijd          Aantal    Doelpunten
Eredivisie   100   23
KNVB Beker     7    1
Europa League   10    1
Oefenwedstrijden   20    10
Play-offs      4    2
 
Totaal   141   37



Duplan bij ADO Den Haag:

Soort wedstrijd         Aantal    Doelpunten
Eredivisie    71
     5
KNVB Beker     5
     0
Oefenwedstrijden    20
     4
      
Totaal    96
     9


 

Bronnen:

www.sparta-rotterdam.nl

www.lfp.fr

www.wikipedia.nl

www.rbconline.nl