MultiTrans

Statistieken ADO Den Haag

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 


Clubgegevens:

Naam:   ADO Den Haag (Alles Door Oefening Den Haag)
Opgericht:   1 februari 1905
Stadion:   Kyocera Stadion
Capaciteit:  15.000
Website:  www.adodenhaag.nl



Palmares:

Prestatie       Jaar
Landskampioen     1942, 1943  
Kampioen eerste divisie   1957, 1986*, 2003 
  *Ongeslagen kampioen
Promotie via nacompetitie    1989, 2008
Winnaar KNVB Beker 1968, 1975
Verliezend Bekerfinalist 1959, 1963, 1964, 1966, 1972, 1987  
Zilveren Bal 1936, 1938




Competitiewedstrijden seizoen 2016-2017:

Datum  Wedstrijd   Uitslag 
06-08-2016   ADO Den Haag - Go Ahead Eagles   3-0
13-08-2016  Vitesse - ADO Den Haag 1-2
19-08-2016  Excelsior - ADO Den Haag 1-2
28-08-2016  ADO Den Haag - Heracles Almelo  1-1
11-09-2016  Feyenoord - ADO Den Haag 3-1
17-09-2016 FC Twente - ADO Den Haag 4-1
24-09-2016 ADO Den Haag - SC Heerenveen 0-3
30-09-2016 PEC Zwolle - ADO Den Haag 2-1 
16-10-2016 ADO Den Haag - Ajax 0-2
22-10-2016 Roda JC - ADO Den Haag 1-1
30-10-2016 ADO Den Haag - AZ Alkmaar 0-1
05-11-2016 ADO Den Haag - Willem II 1-0
19-11-2016 FC Groningen - ADO Den Haag 2-1
26-11-2016 PSV - ADO Den Haag 3-1 
04-12-2016 ADO Den Haag - FC Utrecht 0-2 
10-12-2016 NEC - ADO Den Haag 3-0
18-12-2016 ADO Den Haag - Sparta Rotterdam  1-0
14-01-2017 SC Heerenveen - ADO Den Haag 2-0
21-01-2017 ADO Den Haag - PEC Zwolle 1-2
29-01-2017 Ajax - ADO Den Haag 0-3
03-02-2017 ADO Den Haag - Vitesse 0-2
11-02-2017 Go Ahead Eagles - ADO Den Haag 3-1
19-02-0217 ADO Den Haag - Feyenoord 0-1
24-02-2017 ADO Den Haag - FC Twente 1-1
05-03-2017 FC Utrecht - ADO Den Haag 1-1
11-03-2017 ADO Den Haag - NEC 1-0
19-03-2017 AZ- ADO Den Haag 4-0
02-04-2017 ADO Den Haag - Roda JC 4-0
05-04-2017 Willem II - ADO Den Haag 1-2 
08-04-2017 ADO Den Haag - FC Groningen 4-3 
15-04-2017 ADO Den Haag - PSV 1-1
23-04-2017 Sparta Rotterdam - ADO Den Haag 0-1
07-05-2017 Heracles Almelo - ADO Den Haag 4-0 
14-05-2017 ADO Den Haag - Excelsior 4-1 

 

KNVB Beker seizoen 2016-2017:

Datum          Wedstrijd                                         Uitslag 

21-09-216 

ADO Den Haag - NEC 
1-1*
25-10-2016 ADO Den Haag - Telstar 2-1
14-12-2016 Feyenoord - ADO Den Haag 5-1

* ADO Den Haag wint na strafschoppen (5-3)

 

Oefenwedstrijden seizoen 2016-2017:

Datum   Wedstrijd   Uitslag  
25-06-2016 
Laakkwartier - ADO Den Haag   0-4
02-07-2016 RKAVV - ADO Den Haag   1-4
06-07-2016 Scheveningen - ADO Den Haag 0-2
09-07-2016
Katwijk - ADO Den Haag  0-5
15-07-2016
FC Eindhoven - ADO Den Haag
0-1
23-07-2016
ADO Den Haag - Kardemir Karabükspor 
0-2 
30-07-2016 ADO Den Haag - Iraklis Saloniki 
1-0 
06-01-2017 ADO Den Haag - FC Mainz 05 1-1

Bron: www.adodenhaag.nl