MultiTrans

Statistieken Sparta Rotterdam

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
 

 

sparta_stadionClubgegevens:

Naam:  Sparta Rotterdam
Opgericht:  1 april 1888
Stadion:  Sparta Stadion (Het Kasteel) 
Capaciteit:  11.026
Website:            www.sparta-rotterdam.nl

 

 

 

 

 

 

 


Palmares:

Prestatie  Jaar
Landskampioen      1909, 1911, 1912, 1913, 1915, 1959 
Kampioen Eerste Divisie 2016
Promotie via nacompetitie   2005
Bekerwinnar 1958, 1962, 1966
Verliezend Bekerfinalist 1971, 1996
Zilveren Bal

1910, 1913, 1923, 1925, 1929,

1934,1935, 1951

 

Competitiewedstrijden seizoen 2016-2017:

Datum Wedstrijd   Uitslag
07-08-2016   Sparta Rottedam - Ajax  1-3
13-08-2016 PEC Zwolle - Sparta Rotterdam  0-3
21-08-2016 Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles  1-0
27-08-2016 FC Twente - Sparta Rotterdam 3-1
11-09-2016 FC Groningen - Sparta Rotterdam 1-1
18-09-2016 Sparta Rotterdam - NEC Nijmegen 2-0
25-09-2016 FC Utrecht - Sparta Rotterdam 2-0
02-10-2016 Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar 1-1 
15-10-2016 Sparta Rotterdam - Willem II 2-2
22-10-2016 PSV - Sparta Rotterdam 1-0
29-10-2016 Heracles Almelo - Sparta Rotterdam 2-2
04-11-2016 Sparta Rotterdam - sc Heerenveen 3-1 
19-11-2016 SBV Excelsior - Sparta Rotterdam 3-2
27-11-2016 Sparta Rotterdam - Roda JC 2-2 
04-12-2016 Feyenoord - Sparta Rotterdam 6-1
11-12-2016 Sparta Rotterdam - Vitesse 0-1
17-12-2016 ADO Den Haag - Sparta Rotterdam 1-0
14-01-2016 Sparta Rotterdam - FC Utrecht 1-2
21-01-2016 AZ Alkmaar - Sparta Rotterdam 1-1
27-01-2016 Willem II - Sparta Rotterdam 3-2
05-02-2016 Sparta Rotterdam - PEC Zwolle 2-3
12-02-2016 Ajax - Sparta Rotterdam 2-0
19-02-2016 Sparta Rotterdam - FC Groningen 2-2
25-02-2016 NEC Nijmegen - Sparta Rotterdam 0-1
05-03-2016 Sparta Rotterdam - Feyenoord 1-0
10-03-2016 Vitesse - Sparta Rotterdam 5-0
19-03-2016 Sparta Rotterdam - Heracles Almelo 3-1
01-04-2016 Sparta Rotterdam - PSV 0-2
04-04-2016 sc Heerenveen - Sparta Rotterdam 3-0 
07-04-2016 Sparta Rotterdam - SBV Excelsior 3-2 
15-04-2016 Roda JC - Sparta Rotterdam 3-1
23-04-2016 Sparta Rotterdam - ADO Den Haag 0-1
07-05-2016 Sparta Rotterdam - FC Twente 1-0 
14-05-2016 Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam  1-3 

 

KNVB Beker seizoen 2016-2017:

Datum           Wedstrijd                                        Uitslag
21-09-2016  Sparta Rotterdam - FC Dordrecht 3-1
25-10-2016 Sparta Rotterdam - PSV 3-1
15-12-2016 Heracles Almelo - Spart Rotterdam 0-3
24-01-2017 FC Volendam - Sparta Rotterdam 1-1*
01-03-2017 Sparta Rotterdam - Vitesse 1-2 

 

 * wint na strafschoppen

 

Oefenwedstrijden seizoen 2016-2017:

Datum   Wedstrijd Uitslag
30-06-2016
  SV Heinoord - Sparta Rotterdam 1-7
02-07-2016   PPSC - Sparta Rotterdam 0-8
06-07-2016   VOC - Sparta Rotterdam  0-4
09-07-2016   Westlands Elftal - Sparta Rotterdam 2-2
15-07-2015   FC Volendam - Sparta Rotterdam   1-3
16-07-2016   FC Groningen - Sparta Rotterdam  3-3
18-07-2016
  SWG Wattens Swarovski - Sparta Rotterdam 
0-1
30-07-2016
  Sparta Rotterdam - NAC Breda 
2-2 
01-09-2016   Waasland Beveren - Sparta Rotterdam 0-0
09-11-2016   KVC Westerlo - Sparta Rotterdam 0-1


Bronnen:

 

www.sparta-rotterdam.nl

www.itwm.nl