MultiTrans

Statistieken Sparta Rotterdam

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
 

 

sparta_stadionClubgegevens:

Naam:  Sparta Rotterdam
Opgericht:  1 april 1888
Stadion:  Sparta Stadion (Het Kasteel) 
Capaciteit:  11.026
Website:            www.sparta-rotterdam.nl

 

 

 

 

 

 

 


Palmares:

Prestatie  Jaar
Landskampioen      1909, 1911, 1912, 1913, 1915, 1959 
Kampioen Eerste Divisie 2016
Promotie via nacompetitie   2005
Bekerwinnar 1958, 1962, 1966
Verliezend Bekerfinalist 1971, 1996
Zilveren Bal

1910, 1913, 1923, 1925, 1929,

1934,1935, 1951

 

Competitiewedstrijden seizoen 2017-2018:

Datum Wedstrijd   Uitslag
12-08-2017     VVV Venlo- Sparta Rotterdam   3-0 
20-08-2017  Sparta Rotterdam - PEC Zwolle   1-1
25-08-2017 NAC Breda - Sparta Rotterdam  2-2
10-09-2017  Sparta Rotterdam - FC Twente  1-0
15-09-2017  Sparta Rotterdam - AZ  0-2
23-09-2017  ADO Den Haag - Sparta Rotterdam   1-0
01-10-2017  Sparta Rotterdam - Roda JC  1-2
14-10-2017  Ajax - Sparta Rotterdam  4-0
21-10-2017  Excelsior - Sparta Rotterdam  1-1
29-10-2017  Sparta Rotterdam - FC Groningen  2-1
03-11-2017 Sparta Rotterdam - sc Heerenveen  0-0
18-11-2017  Willem II - Sparta Rotterdam 
26-11-2017  Sparta Rotterdam - FC Utrecht 
03-12-2017  PSV - Sparta Rotterdam 
10-12-2017  Sparta Rotterdam - Vitesse 
14-12-2017  Heracles Almelo - Sparta Rotterdam  
17-12-2017  Sparta Rotterdam - Feyenoord 
24-12-2017  FC Groningen - Sparta Rotterdam 
21-01-2018  Sparta Rotterdam - Excelsior 
26-01-2018  sc Heerenveen - Sparta Rotterdam 
04-02-2018  Sparta Rotterdam - Willem II 
07-02-2018  FC Utrecht - Sparta Rotterdam 
10-02-2018  Sparta Rotterdam - PSV
18-02-2018  FC Twente - Sparta Rotterdam 
24-02-2018  AZ - Sparta Rotterdam 
04-03-2018  Sparta Rotterdam - ADO Den Haag 
10-03-2018  Roda JC - Sparta Rotterdam 
18-03-2018  Sparta  Rotterdam - Ajax 
31-03-2018  PEC Zwolle - Sparta Rotterdam 
07-04-2018  Sparta Rotterdam - VVV Venlo 
14-04-2018  Vitesse - Sparta Rotterdan 
18-04-2018  Sparta Rotterdam - NAC Breda 
29-04-2018  Feyenoord - Sparta Rotterdam 
06-05-2018  Sparta Rotterdam - Heracles Almelo 

 

KNVB Beker seizoen 2017-2018:

Datum           Wedstrijd                                        Uitslag
19-08-2017
RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam 1-0

 

 

Oefenwedstrijden seizoen 2017-2018:

Datum   Wedstrijd Uitslag
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     


Bronnen:

 

www.sparta-rotterdam.nl

www.itwm.nl