MultiTrans

Statistieken Sparta Rotterdam

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
 

 

sparta_stadionClubgegevens:

Naam:  Sparta Rotterdam
Opgericht:  1 april 1888
Stadion:  Sparta Stadion (Het Kasteel) 
Capaciteit:  11.026
Website:            www.sparta-rotterdam.nl

 

 

 

 

 

 

 


Palmares:

Prestatie  Jaar
Landskampioen      1909, 1911, 1912, 1913, 1915, 1959 
Kampioen Eerste Divisie 2016
Promotie via nacompetitie   2005
Bekerwinnar 1958, 1962, 1966
Verliezend Bekerfinalist 1971, 1996
Zilveren Bal

1910, 1913, 1923, 1925, 1929,

1934,1935, 1951

 

Competitiewedstrijden seizoen 2018-2019:

Datum Wedstrijd   Uitslag
17-08-2018     FC Twente - Sparta Rotterdam  
24-08-2018 Sparta - FC Volendam 
31-08-2018  RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam  
07-09-2018  Sparta Rotterdam - FC Eindhoven 
16-09-2018  Sparta Rotterdam - FC Den Bosch   
21-09-2018
TOP Oss - Sparta Rotterdam
 
28-09-2018
Sparta Rotterdam - FC Dordrecht
05-10-2018
Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam 
14-10-2018
Sparta Rotterdam - sc Cambuur
19-10-2018 Roda JC - Sparta Roterdam
26-10-2018
Sparta Rotterdam - Telstar
02-11-2018
MVV - Sparta Rotterdam
09-11-2018
Sparta Rotterdam - Jong FC Utrecht
18-11-2018
NEC Nijmegen - Sparta Rotterdam
23-11-2018
Sparta Rotterdam - Jong PSV
 
30-11-2018
Helmond Sport - Sparta Rotterdam
07-12-2018
Sparta Rotterdam - Almere City FC
14-12-2018
Sparta Rotterdam - Jong AZ
21-12-2018
Jong Ajax - Sparta Rotterdam
 
13-01-2019
sc Cambuur - Sparta Rotterdam
18-01-2019
Sparta Rotterdam - Roda JC
25-01-2019
Telstar - Sparta Rotterdam
01-02-2019
FC Volendam - Sparta Rotterdam
08-02-2019
Sparta Rotterdam - FC Twente
15-02-2019
FC Dodrecht - Sparta Rotterdam
24-02-2019
Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles  
01-03-2019
Sparta Rotterdam - RKC Waalwijk
08-03-2019
FC Eindhoven - Sparta Rotterdam
15-03-2019
Almere City - Sparta Rotterdam
24-03-2019
Sparta Rotterdam - NEC Nijmegen
29-03-2019
Jong FC Utrecht - Sparta Rotterdam
01-04-2019
Sparta Rotterdam - MVV Maastricht
05-04-2019
FC Den Bosch - Sparta Rotterdam
14-04-2019
Sparta Rotterdam - FC Oss
19-04-2019
Sparta Rotterdam - Helmond Sport
22-04-2019 Jong PSV - Sparta Rotterdam  
26-04-2019 Sparta Rotterdam - Jong Ajax  
03-05-2019 Jong AZ - Sparta Rotterdam  

 

KNVB Beker seizoen 2018-2019:

Datum           Wedstrijd                                        Uitslag
??-??-2018

 

Bronnen:

www.sparta-rotterdam.nl

www.itwm.nl