MultiTrans

Help de FC Utrecht vrouwen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

08-11-2013: Het vrouwenelftal van FC Utrecht dreigt te verdwijnen. Dit kan en mag niet gebeuren!  Het verdwijnen van het vrouwenelftal zal de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in Nederland niet ten goede komen. De FC Utrecht vrouwen zijn daarom op zoek naar sponsoren om ook in de toekomst een plaats te zijn waar meisjes hun voetbaldroom kunnen waarmaken. Alle kleine beetjes zijn welkom. Neem voor meer informatie contact met de FC Utrecht vrouwen via het officiële Twitter account @fcuvrouwen of via Facebook (https://www.facebook.com/FCUtrechtVrouwen).

Er is inmiddels ook een petitie gestart voor het behoud van de FC Utrecht vrouwen. Deze petitie is te vinden op http://www.petities24.com/help_de_vrouwen_van_fc_utrecht.

Op vrijdag 15 november spelen de FC Utrecht vrouwen hun eerstvolgende thuiswedstrijd. De tegenstanders zijn de vrouwen van ADO Den Haag. Kom massaal naar deze wedstrijd en laat zien dat de FC Utrecht vrouwen bestaansrecht hebben. De aanvang van de wedstrijd is 19.30. De precieze speellocatie is nog onduidelijk. Voor meer informatie ga je naar http://vrouwenvoetbalutrecht.nl/home/.