MultiTrans

Foto's Open Dag seizoen 2014 - 2015

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

 IMG 7152

23-07-2014: De Duplan Fansite was uiteraad afgelopen zondag aanwezig op de Open Dag van FC Utrecht. We hebben flink wat foto's gemaakt. In het fotoalbum vindt u een kleine 50 foto's van deze dag. Heeft u ook foto's gemaakt en wil u ze delen met ons, stuur deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de Open Dag liet Duplan weten dat zijn revalidatie langer gaat duren. Door een terugval in zijn herstel moet de Fransman helaas nog even wachten op zijn rentree.

De oefenwedstrijd tegen Dundee United werd met 2-1 gewonnen door FC Utrecht. Al de doelpunten vielen in de tweede helft. De Utrechtse doelpunten werden gemaakt door Toornstra en De Kogel. Het vermelden waard was het optreden van Verbeek. Hij speelde op rechts een zeer goede wedstrijd. Als Duplan weer fit is zal hij vol aan de bak moeten om zijn plaats op rechts weer terug te veroveren. Hoewel een aanval met twee snelle buitenspelers ook niet verkeerd is...