• RBC
  • Sparta
  • Utrecht

MultiTrans

Ook RBC en Clermont beginnen aan de competitie

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vorige week begon voor Edouard Duplan en Sparta de competitie voor het seizoen 2009-2010. Vandaag begint ook voor twee vorige clubs van Edouard Duplan de competitie.

RBC Roosendaal begint vanavond de competitie uit tegen FC Emmen. RBC Roosendaal eindigde vorig seizoen op een teleurstellende 16de plaats in de Eerste Divisie. FC Emmen eindigde op een dertiende plaats. Zowel RBC als Emmen hebben veel nieuwe spelers in de selectie. De bekendste nieuweling is Sjaak Polak. Emmen heeft door een samenwerking met SC Heerenveen een aantal jeugdspelers van de Friezen kunnen huren. Beide teams zullen dus (jonge) spelers kunnen opstellen die zich willen bewijzen.

De wedstrijd van RBC Roosendaal is live te volgen via de radio. Radio Emmen doet namelijk live verslag van deze wedstrijd. Klik hier om naar de radiozender te gaan.

Ook voor Clermont Foot Auvergne (laatse Franse ploeg van Duplan) begint vanavond de competitie. Clermont komt uit in de Ligue 2. Dit is de tweede divisie van Frankrijk. Te vergelijken met de Nederlandse Eerste Divisie. Clermont begint de competitie thuis tegen Arles.

Duplan en Sparta mogen vanavond proberen om de eerste punten van het seizoen te pakken. Tegenstander is om kwart voor negen AZ Alkmaar.

 

Update 22:36 uur:

FC Emmen - RBC Roosendaal 0-4 (eindstand)  

Clermont - Arles 1-2 (eindstand)

AZ - Sparta Rotterdam 2-0 (eindstand)