MultiTrans

Statistieken ADO Den Haag

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 


Clubgegevens:

Naam:   ADO Den Haag (Alles Door Oefening Den Haag)
Opgericht:   1 februari 1905
Stadion:   Cars Jeans Stadion
Capaciteit:  15.000
Website:  www.adodenhaag.nl



Palmares:

Prestatie       Jaar
Landskampioen     1942, 1943  
Kampioen eerste divisie   1957, 1986*, 2003 
*Ongeslagen kampioen
Promotie via nacompetitie    1989, 2008
Winnaar KNVB Beker 1968, 1975
Verliezend Bekerfinalist 1959, 1963, 1964, 1966, 1972, 1987  
Zilveren Bal 1936, 1938




Competitiewedstrijden seizoen 2018-2019:

Datum  Wedstrijd   Uitslag 
12-08-2018  
ADO Den Haag - FC Emmen  
1-2
18-08-2018 Heracles Almelo - ADO Den Haag  4-2 
24-08-2018 ADO Den Haag - Fortuna Sittard
3-1 
01-09-2018
Excelsior - ADO Den Haag
2-4 
15-09-2018
ADO Den Haag - PSV
23-09-2018
Vitesse - ADO Den Haag
29-09-2018
sc Heerenveen - ADO Den Haag
06-10-2018
ADO Den Haag - FC Groningen
21-10-2018
VVV Venlo - ADO Den Haag
27-10-2018
ADO Den Haag - NAC Breda
04-11-2018
FC Utrecht - ADO Den Haag
11-11-2018
ADO Den Haag - AZ
 
24-11-2018
PEC Zwolle - ADO Den Haag
02-12-2018
Ajax - ADO Den Haag
08-12-2018
ADO Den Haag - De Graafschap
14-12-2018
Willem II - ADO Den haag
23-12-2018
ADO Den Haag - Feyenoord
19-01-2019
ADO Den Haag - VVV Venlo
26-01-2019
NAC Breda - ADO Den Haag
03-02-2019
ADO Den Haag - Heracles Almelo 
10-02-2019
FC Emmen - ADO Den Haag
15-02-2019
ADO Den Haag - PEC Zwolle
24-02-2019
ADO Den Haag - Ajax
03-03-2019
De Graafschap - ADO Den Haag
09-03-2019
ADO Den Haag - sc Heerenveen
17-03-2019
FC Groningen - ADO Den Haag
30-03-2019
ADO Den Haag - Vitesse
03-04-2019
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
06-04-2019
ADO Den Haag - FC Utrecht
13-04-2019
AZ - ADO Den Haag
21-04-2019
PSV - ADO Den Haag
25-04-2019
ADO Den Haag - Excelsior
28-04-2019
ADO Den Haag - Willem II
12-05-2019
Feyenoord - ADO Den Haag

 

KNVB Beker seizoen 2018-2019:

Datum          Wedstrijd                                      Uitslag 
26-09-2018 
OJC Rosmalen - ADO Den Haag

 

Bron: www.adodenhaag.nl